Programes propis

Projectes específics que desenvolupem a La Salle Sant Celoni per poder treure el millor de cada alumne, incentivant els seus valors, emocions i oferint una motivació constant.

Geriesco

El Geriesco és la proposta d’aprenentatge i servei que s’ofereix a l‘etapa d’infantil on els infants de les aules d’EI5 realitzen un acompanyament setmanal als avis i àvies de la residència del nostre poble. Comparteixen estones de joc, rialles i contes establint un bonic vincle entre petits i grans.

Tot Sona

La música a la nostra escola té un pes important i és per això, que a l’etapa d’infantil apostem per la sensibilització musical a través del programa Tot Sona. Després de fer una formació amb la coneguda Damaris Gelabert ens vàrem endinsar en aquest projecte amb molta il·lusió.

Compartim estones amb els nostres avis

Sovint quan obrim les portes de les nostres aules ens trobem uns avis i unes àvies sempre disposats a acollir i servir les diferents necessitats dels petits de la casa. Com a reconeixement i agraïment de tot el treball que fan ens va sorgir la idea de crear aquest projecte “Compartim estones amb els nostres avis i àvies” on ells en són els protagonistes. Explicar llegendes, jugar a jocs de la seva infància, fer delicioses magdalenes... en són algunes de les activitats que realitzem.