93 867 02 65

users2 users

Voleu conèixer La Salle Sant Celoni?

Concerta la teva cita personalitzada i coneix l’escola

Coneix l'escola

library

Projecte educatiu

panorama

Instal·lacions

La Salle Sant Celoni, el nostre compromís, el seu futur

L’escola té totes les etapes concertades per la Generalitat de Catalunya i forma part de la xarxa d’escoles de La Salle Catalunya. La Salle Sant Celoni és una escola amb una tradició de més de 100 anys que compta amb les etapes:

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
  • Educació Secundària Obligatòria

Tenim un compromís amb l'educació de qualitat, formant infants i joves en la seva dimensió personal i intel·lectual perquè esdevinguin persones independents, compromeses amb la societat i preparades pel futur.

library

Projecte educatiu

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

Educació en valors

Proporcionem a les persones d’una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

Idiomes estrangers

Són presents en el dia a dia dels alumnes d’una manera transversal i en escenaris diversos, també en matèries no lingüístiques i amb la possibilitat d’ampliar el seu coneixement en horari extraescolar. L’anglès com a primera llengua estrangera, el francès i l’alemany com a segona llengua i el xinès en horari extraescolar. Amb la possibilitat de certificar anualment amb entitats examinadores externes assolint un nivell excel·lent per sobre del que està establert pel Departament d’Educació i el Ministeri.

Visió internacional i global

L’escola ofereix la possibilitat a tot l’alumnat de fer estades a l’estranger en modalitat d’intercanvi o immersió trimestral tant a Europa com els Estats Units. En la majoria dels casos d’altres centres educatius de la xarxa de centres La Salle. L’oferta dels estudis de Batxillerat internacional ofereixen l’oportunitat als nois i noies la possibilitat de rebre una formació amb una visió global del món on el treball en equip, l’esperit crític i els idiomes hi són molt presents.

Esport

Present a l’escola a través del club esportiu La Salle Bonanova amb més de 30 anys d’història. Prop de 800 alumnes practiquen una o vàries de les sis modalitats esportives en horari extraescolar ja sigui en equip o individualment: futbol, bàsquet, handbol, vòlei, hoquei patins i gimnàstica rítmica. Una oportunitat per seguir creixent com a persona a partir dels valors formatius de l’esport de base i fent salut.

Música i dansa

La Salle Bonanova compta amb una escola de música reconeguda per la Generalitat de Catalunya que forma més de 300 alumnes des de P3 a 2n de Batxillerat en horari extraescolar seguint el pla d’estudis oficial tant a nivell de llenguatge musical com en la pràctica de diferents instruments. Tanmateix qui ho desitja també pot gaudir de la formació i el treball corporal a través de la dansa clàssica i el jazz.

panorama

Les nostres instal·lacions

Imatges dels diferents espais de l’escola

Els nostres serveis

Oferim servei d'acollida de 8 a 9, servei de menjador, oferta d'extraescolars, escola de Música i escola d'idiomes.

users

Entrevista personal

Envieu el següent formulari per a rebre informació personalitzada

Loading...